Aktuální informace z KHS

16.10.2019

Upozornění na zvýšený výskyt onemocnění virovou hepatitidou A v Libereckém kraji

KHS Středočeského kraje upozorňuje na zvýšený výskyt žloutenky typu A v sousedním kraji. MUDr. Lilian Rumlová, ředitelka odboru protiepidemického

Celý článek

14.10.2019

16. 10. Světový den výživy

Už tuto středu budeme mít zase důvod k oslavám; připomeňte si Světový den výživy něčím výživným. Ing. Iveta Klementová, krizová manažerka a referentka pro zdravotní politiku KHS StčK.

Celý článek

14.10.2019

Výsledky hygienické kontroly provedené v Restauraci Eška v Jincích

Tuto restauraci kontrolovali pracovníci KHS na základě podnětu na porušování zákazu kouření. Ten se neprokázal, zato úroveň provozní hygieny tu byla tristní a tak byla nařízena sanitace, kterou provozovatel neprodleně provedl. Ing. Novotný, ředitel odboru

Celý článek

11.10.2019

Informace o epidemiologické situaci ve výskytu spalniček ve 41. kalendářním týdnu 2019

Krajská hygienická stanice Středočeského kraje zveřejňuje informace o epidemiologické situaci ve výskytu spalniček ve 41. kalendářním týdnu. MUDr. Dana Taclová, zástupkyně ředitelky odboru protiepidemického

Celý článek

09.10.2019

Výsledky kontroly restaurace Vila U Varhanáře, Kutná Hora

V této restauraci byly odhaleny tak závažné nedostatky, že pracovníci KHS přistoupili k pozastavení výkonu činnosti týkající se přípravy teplých a studených pokrmů. Provozovatel nařízená opatření následně splnil. Ing. Novotný, ředitel odboru HV a PBU

Celý článek

09.10.2019

Kontrola restaurace Hotel Praha, Nižbor odhalila nedostatky

Pracovníci KHS provedli tuto kontrolu na základě podnětu spotřebitele a odhalili závažné hygienické nedostatky. Provozovatel projevil součinnost a stav napravil. Ing. Michal Novotný, ředitel odboru hygieny výživy a PBU

Celý článek

Nepřehlédněte Nepřehlédněte

Klikněte pro více informací Klikněte pro více informací Klikněte pro více informací Klikněte pro více informací Klikněte pro více informací Klikněte pro více informací Klikněte pro více informací Klikněte pro více informací Klikněte pro více informací Klikněte pro více informací Klikněte pro více informací